יוסף,
אם אני לא טועה, אין הבדל בבסיס בין הקהי של העירקים למלווח של התימנים
ההבדל היחיד הוא שהתימנים אוהבים לאכול את זה עם סחוג, עגבניה מגורדת ולפעמים גם עם טחינה או ביצה קשה
העירקים אוהבים לאכול את זה עם שכבה דקה של סוכר לבן
בנוסף לכך, למרות שהעירקים אוהבים לאכול קהי בכל השנה, יש מנהג לאכול קהי במיוחד בחג השבועות
יש למישהו מתכון?
גם היא היתה עושה פלדה ממולאת בבשר…
יש למישהו מתכון
אני גם אשמח לקבל מתכון לסעודה שניה בשבת
ככה מתכון לסביח או סעודה של העיראקים הכבדים
גדלתי בבית עם אמא עראקית והיום שאני כבר בן 38 בעל משפחה
מתגעגע אליה ולמסורת שלה
שלצערי רק אחרי שניפטרה שמתי לב
התוכן באתר הזה נגע באזור שאף פעם לא התייחסתי אליו
אשמח לקבל מתכונים למייל Nstop@walla.com
תודה ושבוע טוב