איזה תענוג זה לאכול בשבת בבוקר סביח עירקי אסלי
עם פטטה מסלוקה + בהדונס + בצל + חציל מטוגן
ועל כל זה לשים עמבה
הרבה עמבה
בעצם, הרבה מאד עמבה ורצוי עם חתיכות מנגו, כמו שהעירקים יודעים לעשות היטב
השאלה שלי: מישהו מכיר מקום שמוכרים בו עמבה משובחת במיוחד?
אני מכיר כמה עמבות טובות כמו הצנצנות עמבה של מעדני יוחאי וגם העמבה של תבליני פרג, גם בשוק התקווה יש מישהו שעושה אחלה עמבה ביצור מקומי – נדמה לי שקוראים להם מעדני אמיגה (אם אני לא טועה)