כּוּבָּה

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #8068 הגב
    salman
    מנהל בפורום

    בס"ד
    נכון דליה אין כמו האוכל העירקי.
    תהני תמיד.
    חיים סלמן
    מנהל האתר

    #8067 הגב
    דליה
    אורח

    שלום רב,
    אני רק לאחרונה למדתי סוף סוף להכין קובה סלק , ואני חולה על זה .
    למדתי גם עשו להכין קובה בורגול , הכי טעים בעולם .
    אין על האוכל העירקי בעולם …אין

    #5877 הגב
    salman
    מנהל בפורום


    בס"ד
    אשריך חכם אילן הדר שזכית לאכול מהכובות של מרת אמך.
    שתמשיך להינות.
    חיים סלמן
    מנהל האתר

    #5876 הגב
    אילן הדר
    אורח

    אמא שלי הייתה, ועודנה, מכינה ביום שיש קובה אדומה ועל זה גדלתי, אבל מדי פעם עשתה קובה צהובה עם מילוי של בשר עוף וצימוקים, הקובות היו שטוחות וגדולות יותר, ומאוד אהבתי, אולי בגלל שזה היה יותר נדיר. בפסח אמא היתה מכינה קובה עם אורז טחון במקום סולת וזה היה מעדן. אבל הקובה החביה ביותר היא הקובה בורגול המטוגנת שאפשר לנשנש אותה בין הארוחות….

    #3057 הגב
    salman
    מנהל בפורום

    בס"ד
    אשריך חכם זיו. יהי רצון בשמחה הקרובה תאכל קובה אדומה עם סלק אדום.
    חיים סלמן
    מנהל האתר

    #3054 הגב
    זיו
    אורח

    מקום 1: קובה אדומה עם הרבה סלק, במיוחד אם מוסיפים למרק גם סלרי ולבשר טיפ טיפה נענע
    מקום 2: קובה במיה
    מקום 3: קובה בורגול מטוגנטת
    מקום 4: קובה בורגול רגילה ללא מרק

    ערוק אני לא אוהב בכלל…
    קובה דלעת קישואים אני יכול לאכול אבל זה לא מי יודע מה טעים בשבילי…

    ועכשיו, אחרי שכתבתי את זה ממש מתחשק לי קובה אדומה 🙂

    #3051 הגב
    salman
    מנהל בפורום

    בס"ד
    גולשים יקרים!
    כידוע לכם העירקים היהודים מבשלים כל מיני כובה ובעיקר ביום ששי.
    כובה במיה, כובה אדומה, כובה במרק רגילה, כובה באורז (בר'יז) וכו'.
    ספרו נא לנו על סוג הכובה האהובה עליכם ושאתם אוכלים אותה תמיד.
    חיים סלמן
    מנהל האתר

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
מענה ל־כּוּבָּה
פרטים:




אהבת? נא שתף עם חבריך! בברכה, חיים סלמן
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest