ראשי › פורומים › פורום אוכל עירקי › כּוּבָּה › מענה ל־כּוּבָּה
17 בפברואר 2015 בשעה 22:39
#5876
אורח
אמא שלי הייתה, ועודנה, מכינה ביום שיש קובה אדומה ועל זה גדלתי, אבל מדי פעם עשתה קובה צהובה עם מילוי של בשר עוף וצימוקים, הקובות היו שטוחות וגדולות יותר, ומאוד אהבתי, אולי בגלל שזה היה יותר נדיר. בפסח אמא היתה מכינה קובה עם אורז טחון במקום סולת וזה היה מעדן. אבל הקובה החביה ביותר היא הקובה בורגול המטוגנת שאפשר לנשנש אותה בין הארוחות….