מענה ל־כּוּבָּה

ראשי פורומים פורום אוכל עירקי כּוּבָּה מענה ל־כּוּבָּה

#5876
אילן הדר
אורח

אמא שלי הייתה, ועודנה, מכינה ביום שיש קובה אדומה ועל זה גדלתי, אבל מדי פעם עשתה קובה צהובה עם מילוי של בשר עוף וצימוקים, הקובות היו שטוחות וגדולות יותר, ומאוד אהבתי, אולי בגלל שזה היה יותר נדיר. בפסח אמא היתה מכינה קובה עם אורז טחון במקום סולת וזה היה מעדן. אבל הקובה החביה ביותר היא הקובה בורגול המטוגנת שאפשר לנשנש אותה בין הארוחות….

אהבת? נא שתף עם חבריך! בברכה, חיים סלמן
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest